Amenzi peste amenzi date de polițiști și jandarmi

0

În a doua zi de Paști, poliţiştii botoşăneni au fost efectuate verificări cu privire la respectarea interdicţiilor pe timpul stării de urgenţă în cazul a 438 de persoane fiind, de asemenea, verificate şi 79 localuri publice. Cu această ocazie au fost aplicate 129 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste un sfert de milion de lei.

Acțiunile polițiștilor au vizat zonele Centrul Vechi, Parcul Tineretului, ANL Cişmea, Condacia, Cimitirul Pacea şi Cimitirul Eternitatea, precum şi zona Mihăileni. În urma acestor acţiuni punctuale, au fost date 30 de amenzi în valoare totală de peste 45.000 de lei.

De asemenea, în cea de a doua zi de Paști, jandarmii au dat și ei 14 amenzi pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare totală de 22.000 de lei, precum și 12 amenzi însumând 4.800 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe plan județean, în vederea gestionării cât mai eficiente a situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani a fost alocată o linie telefonică a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, respectiv 0231/508.155, fiind angrenate echipaje pentru preluarea, direcționarea și soluționarea tuturor situațiilor sesizate.

+4 -1
se încarcă...