Amenzile pentru încălcarea restricțiilor au scăzut sub 100.000 de lei pe zi

0

Amenzile pe care polițiștii și jandarmii le dau pentru încălcarea restricțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare au scăzut pentru prima dată sub 100.000 de lei pe zi.

Astfel, în urma neregulilor constatate de polițiștii botoșăneni în ultimele 24 de ore au aplicate 68 de amenzi în valoare totală de peste 88.000 de lei, dintre care 58 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, în valoare totală de peste 79.000 de lei. La rândul său jandarmii, au dat de la ultima raportare de ieri și până astăzi doar patru amenzi, în valoare de patru mii de lei, toate pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare.

Pe plan județean, în vederea gestionării cât mai eficiente a situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani a fost alocată o linie telefonică a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, respectiv 0231/508.155, fiind angrenate echipaje pentru preluarea, direcționarea și soluționarea tuturor situațiilor sesizate.

+2 -0
se încarcă...