Jaf comis pe o alee din municipiu

0

O septuagenară din Botoșani a fost prădată, ziua în amiaza mare, pe o alee din oraș, la câțiva metri de centrul civic al municipiului.

Atacul a avut loc sâmbătă, pe 25 aprilie a.c., pe Aleea Pictorului, când un tânăr în vârstă de 28 de ani a pus ochii pe femeia în vârstă de 77 de ani, care mergea cu geanta pe umăr. Individul s-a apropiat de ea, după care i-a smuls geanta, iar în încercarea de a-și păstra bunul, femeia a căzut.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, care au declanșat imediat operațiunea de identificare și capturare a suspectului. Anchetatorii au reușit să stabilească inclusiv traseul pe care autorul s-a deplasat, precum și alte date de interes operativ care au dus la identificarea acestuia în scurt timp. De asemenea au fost identificate și recuperate bunurile furate de la femeie.

În baza probelor administrate, individul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de tâlhărie, după care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv. În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de arestare preventivă.

+26 -1
se încarcă...