Plimbare penală cu mașina, urmată de amenzi consistente

0

O plimbare cu mașina în bezna nopții s-a terminat cum nu se putea mai prost pentru trei tineri din județ. Opriți de polițiști în timpul aventurii lor, doi dintre ei s-au ales cu dosare penale. În plus, cei trei s-au ales cu amenzi consistente pentru că au încălcat reglementările ordonanțelor militare.

Întreaga scenă s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, când cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, au plecat la o plimbare prin județ cu autoturismul unuia dintre ei. La un moment dat, la volan a urcat tânărul în vârstă de 24 de ani, din Trușești, care nu avea permis de conducere.

Ghinion, însă, pentru că în comuna Hlipiceni teribiliștii au fost opriți de un echipaj de poliție din cadrul Secţiei Rurale nr. 3 Hlipiceni, care i-au oprit pentru verificări. Prin urmare, cel de la volan și proprietarul mașinii, un tânăr în vârstă de 21 de ani, care se afla și el în autoturism, au fost puși sub urmărire penală urmând să fie cercetați pentru conducere fără permis, respectiv încredințarea autovehiculului unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere.

De asemenea, cei doi și amicul lor aflat în autoturism au fost sancţionaţi cu amendă în cuantum de 2.000 de lei fiecare, pentru încălcarea restricţiilor de circulaţie.

Deja ai votat!
se încarcă...