Clor băut de dorul soţului

0

O femeie din Răchiţi a ajuns la Psihiatrie după ce a băut clor. Incidentul a avut loc la finele săptămânii trecute, când femeia a fost găsită de membrii familiei agonizând lângă un recipient în care avea clor.

În vârstă de 46 de ani, aceasta le-a spus rudelor că băuse aproape jumătate din acel recipient. Speriate, rudele au apelat serviciul 112, la faţa locului fiind trimis echipajul cu medic al SMURD. Cadrele medicale au intervenit imediat, existând riscul ca starea femeii să se deterioreze foarte rapid. „Pacienta avea o stare influențată după ingestia de clor. Declarativ, aproximativ 250 de mililitri. A fost stabilizată, după care transportată la Urgențe pentru mai multe investigații şi tratament de specialitate”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

După ce a fost ținută sub observație la Urgențe, femeia a fost direcționată către Secţia de Psihiatrie pentru consult de specialitate şi internare. Potrivit rudelor, femeia era depresivă de mai mult timp, soţul ei fiind plecat în străinătate şi era în imposibilitate de a se întoarce acasă, din cauza restricţiilor de circulaţie impuse în mai multe state europene.

+8 -7
se încarcă...