Cătălin Flutur – Am reuşit să ducem la bun sfârşit lucrările programate pentru această primăvară

0
Astăzi, 29 aprilie, echipele DSPSA au vopsit bordurile în intersecţia Bulevardul Eminescu - strada Petru Rareş

Primarul Cătălin Flutur a anunţat că în luna aprilie, consacrată curățeniei generale și înfrumusețării orașului, au fost făcute mai multe lucrări pe raza municipiului. Acestea s-au derulat chiar și în condițiile speciale ale perioadei, cu restricții de circulație, dar și cu cheltuieli bugetare suplimentare impuse de pandemie.

„Prin implicarea Direcției Edilitare și a Direcției de Spații Publice, Sport și Agrement, din subordinea primăriei municipale, au fost plantate flori în spațiile verzi cu această destinație de pe arterele orașului, s-au vopsit proaspăt bordurile și au fost scoase din pământ peste 100 de cioate, în locul cărora au fost plantați copaci: 70 din specia catalpa pe Calea Națională și 46 de tei pe Bulevardul Mihai Eminescu”, a anunţat Cătălin Flutur.

Potrivit edilului, se efectuează marcajul rutier al bordurilor de pe mai multe străzi din municipiul Botoșani, s-au efectuat lucrări la lacul din Parcul Mihai Eminescu, se tunde și se cosește iarba din cartierele municipiului. Echipele DSPSA folosesc un utilaj nou, achiziționat înainte de această pandemie din bugetul pentru anul 2020, ce duce la creșterea randamentului și eficienței acțiunii.

„Botoșănenii vor putea ieși în curând, fără constrângeri, din locuințe și este normal ca orașul să arate bine, curat, frumos, îmbiindu-i la plimbare și recreere”, a concluzionat Cătălin Flutur.

Deja ai votat!
se încarcă...