Amenzi de aproape 200.000 de lei pentru încălcarea restricțiilor de circulație

0

Discuțiile despre eventuale relaxări ale restricțiilor de circulație, i-au făcut pe mulți botoșăneni să le nesocotească, motiv pentru care s-au trezit amendați de polițiști sau jandarmi. Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au verificat 453 de persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de urgență, s-au efectuat controale la 42 de societăți comerciale și 24 de persoane fizice autorizate cu privire la respectarea acelorași interdicții. În urma neregulilor constatate polițiștii botoșăneni au aplicat 81 de sancțiuni în valoare totală de peste 170.000 de lei, dintre care 61 pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, în valoare totală de 145.000 de lei.

La rândul lor, jandarmii au aplicat șase sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare.

Pe plan județean, în vederea gestionării cât mai eficiente a situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani a fost alocată o linie telefonică a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, respectiv 0231/508.155, fiind angrenate echipaje pentru preluarea, direcționarea și soluționarea tuturor situațiilor sesizate.

+2 -0
se încarcă...