Bătrână rămasă fără locuință, în urma unui incendiu

0

O bătrâna din localitatea Dealu Mare, municipiul Dorohoi, a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu izbucnit în noaptea de miercuri spre joi. Generat, cel mai probabil de un scurtcircuit electric, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere.

Alarma s-a dat puțin înainte de ora 23, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă și spumă.

„La sosirea forțelor de intervenție la fata locului, ardeau casa și un adăpost de animale, existând pericolul de propagare a flăcărilor la clădirile din gospodăria vecină. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit 11 pompieri militari și voluntari, mai bine de trei ore. Valoarea pagubelor a fost estimata la 80.000 lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de circa 100.000 lei. Bătrâna va locui la unul dintre băieții ei”, a precizat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

+5 -0
se încarcă...