Sărbătoarea Teatrului „Vasilache”, marcată printr-un concurs

0

Pe 1 mai, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” marchează 67 de ani de activitate. Cu acest prilej, conducerea instituţiei organizează un concurs inedit. „Dragi copii, prieteni ai lui Vasilache, dragii noștri spectatori, vineri, 1 mai, este ziua de naștere a lui Vasilache!

Acum 67 de ani, în 1953 se înființa Teatrul de păpuși <CRAVATA ROȘIE>, actualul Teatru pentru Copii și Tineret <VASILACHE> Botoșani! Cu acest prilej, pentru a-l sărbători pe cel mai îndrăgit și reprezentativ personaj din teatrul pentru copii românesc inițiem concursul <O URARE PENTRU VASILACHE!>.

Astfel, copiii sunt invitaţi să trimită un desen cu spectacolul favorit pe care l-au văzut la „Vasilache”, un mesaj video adresat lui Vasilache, de ziua lui şi o fotografie cu ei, la Teatrul „Vasilache”.

„Cele mai frumoase desene, urări şi fotografii vor fi onorate cu premii surpriză, înmânate chiar de către actorii Teatrului <Vasilache>, într-o gală specială dedicată câştigătorilor acestui concurs, la odată ce va fi comunicată, după revenirea noastră şi a voastră la spectacolele stagiunii teatrului. Sperăm cât mai curând!, a transmis conducerea teatrului.

Mesajele pentru Vasilache vor fi trimise pe pagina de facebook a Teatrului „Vasilache”, până la data de 8 mai 2020, ora 12.00.

Deja ai votat!
se încarcă...