Şofer suspect de covid19 după ce a provocat un accident

0

Un botoşănean a aflat cu stupoare că este suspect de covid19 după ce a fost victima unui accident rutier, produs chiar de el.

Accidentul a avut loc joi, pe drumul DN 29 D, în apropiere de pădurea Rediu, când un bărbat de 71 de ani conducea un autoturism Volkswagen Golf dinspre Stăuceni spre Botoșani.
Acesta le-a spus poliţiştilor că a aţipit la volan, moment în care pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz şi l-au condus la spital pentru a i se recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pentru că acuza câteva traumatisme, acesta a fost supus unui examen tomograf la coloana cervicală, iar pe imagine a fost prinsă şi o parte a plămânului, care prezenta, conform medicilor, un “aspect de geam mat pe plămânul drept superior”.

Din acest motiv, bărbatul a fost imediat internat pe secţia de suspecţi covid19 a Spitalului Judeţean, deşi acesta nu avea niciun simptom de covid19.

Deja ai votat!
se încarcă...