Noi acțiuni anunțate de polițiști. Doi suceveni amendați cu 3.000 de lei

0

În cursul zilei de ieri, 1 mai, polițiștii, împreună cu celelalte structuri de ordine și siguranță publică, au acționat în tot județul pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru verificarea respectării legislației în vigoare.

În timpul acestor misiuni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au ajuns și în comuna Vorona, unde au oprit pentru control două autoutilitare conduse de doi bărbați de 44 de ani, respectiv 40 de ani, ambii din județul Suceava, care transportau material lemnos. „În urma verificărilor efectuate s-a stabillit faptul că avizele de însoțire a mărfii nu erau întocmite conform prevederilor legale”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

În consecință, cei doi suceveni au fost amendați cu 3.000 de lei fiecare, iar întreaga cantitate de lemn, adică peste 12 metri cubi, a fost confiscată.

„Și astăzi continuăm activitățile specifice de control și supraveghere în trafic, precum și în zonele de agrement în care în mod tradițional se organizau ieșiri în aer liber”, a adăugat Delia Nenișcu.

Deja ai votat!
se încarcă...