Vis împlinit pentru Asociaţia Nord – Spitalul Judeţean va primi un aparat pentru salvat vieţi

0
Asociaţia Nord a reuşit să achiziţioneze un ventilator pentru Spitalul Judeţean, în cadrul Campaniei #7deAcasă

Asociaţia Nord a reuşit într-o lună să strângă fondurile necesare pentru achiziţionarea unui ventilator pentru cazurile de insuficienţă respiratorie. Ventilatorul a fost cumpărat din Belgia şi, dacă totul merge bine, în câteva zile va fi funcţional la Spitalul Județean “Mavromati”.

„Împreună am adunat 102.762 de lei pentru a-l cumpăra. 101.500 de lei reprezintă costul său direct, iar cu restul banilor vom cumpăra echipamente de protecție pentru spitalele din județ.

Aparatul acesta va salva vieți și cât timp ține pandemia, și după aceea, când va putea fi în continuare folosit în spital. Faptul că am reușit să-l cumpărăm și faptul că am reușit să strângem suma asta într-o singură lună sunt într-adevăr mari reușite”, au anunţat reprezentanţii Asociaţiei Nord.

Membrii Asociaţiei Nord au reuşit să adune la un loc oameni cu suflet mare care au decis să se implice într-un proiect umanitar comun. „Cel mai important lucru pe care l-am câștigat în această campanie e sentimentul că avem un Botoșani așa cum l-am visat întotdeauna: un Botoșani al oamenilor solidari, care au încredere unii în alții și care lucrează împreună pentru a-și face lumea mai bună.

Pentru echipa noastră acesta e un vis împlinit, iar pentru asta mulțumim fiecăruia dintre cei peste 500 de donatori care și-au unit puterile în campania #7deAcasă. Liceeni, studenți, companii, ONG-uri, botoșăneni de acasă și de departe.

E un vis pe care-l putem ține viu și de acum înainte. Dacă rămânem împreună, nu doar că vom trece cu bine prin această mare încercare de acum, dar vom și învăța să ne fim aproape, să avem încredere în forțele proprii și unii în alții și să avem #împreună grijă de comunitatea noastră.

Suntem mândri de voi toți și vă mulțumim fiecăruia în parte pentru că ne îndreptățiți să credem în Botoșani și în Nord”, au mai transmis reprezentanţii Asociaţiei Nord.

 

Deja ai votat!
se încarcă...