Crește oferta de slujbe disponibile

0

La început de lună și în plină stare de urgență cauzată de pandemia cu coronavirusul Covid-19, oferta de slujbe a angajatorilor botoșăneni prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) a crescut cu aproape 40% față de săptămâna trecută. Astfel, în această săptămână sunt la dispoziția şomerilor 622 de locuri de muncă.

Și în această săptămână, cele mai puține locuri de muncă se înregistrează în cadrul ofertei pentru cei cu studii superioare. Cu toate acestea și aici a crescut oferta, fiind disponibile posturi de ingineri în construcții și mecanici. De asemenea, mai este căutat și un farmacist.

Oferta pentru botoşănenii cu studii medii este tot axată pe domeniul construcțiilor și industrial, excepție fiind un post de asistent de farmacie și unul în domeniul vânzărilor. Din păcate, în general, salariul oferit pentru cei cu studii medii este minim pe economie, şi anume 2.230 de lei brut.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

Deja ai votat!
se încarcă...