Vis împlinit – Aparatul achiziţionat de Asociaţia Nord a ajuns la Spitalul Judeţean

0

Reprezentanţii Asociaţiei Nord au anunţat că, astăzi, 5 mai, aparatul de anestezie şi ventilație Medec a ajuns la Spitalul Județean “Mavromati”. Aparatul a costat 101.500 de lei, bani colectați din donații oferite de peste 500 de oameni și organizații, în cadrul Campaniei #7deAcasă.

Mulțumiri și felicitări celor 408 de cumpărători ai Biletului Nordului, celor 145 de donatori individuali și celor 19 ONG-uri și companii care au oferit sponsorizări.

Mulțumiri speciale prietenilor de la <Împreună pentru personalul medical din Botoșani>, Asociația <Babywearing> Botosani, festivalul AmFiTeatru și Asociația <Salvează o inimă>, care s-au raliat cauzei noastre”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei.

“Avem un Botoşani al oamenilor solidari”

În cadrul campaniei s-au adunat 102.762 de lei. 101.500 de lei reprezintă costul aparatului, iar cu restul banilor vor fi cumpărate echipamente de protecție pentru spitalele din județ.

Aparatul de anestezie şi ventilaţie Medec va salva vieți și cât timp ține pandemia, și după aceea, deoarece va putea fi folosit în continuare în spital.

Cel mai important lucru pe care l-am câștigat în această campanie e sentimentul că avem un Botoșani așa cum l-am visat întotdeauna: un Botoșani al oamenilor solidari, care au încredere unii în alții și care lucrează împreună pentru a-și face lumea mai bună.

Pentru echipa noastră acesta e un vis împlinit. E un vis pe care-l putem ține viu și de acum înainte. Dacă rămânem împreună, nu doar că vom trece cu bine prin această mare încercare de acum, dar vom și învăța să ne fim aproape, să avem încredere în forțele proprii și unii în alții și să avem #împreună grijă de comunitatea noastră”, este mesajul celor care au demarat această campanie de suflet.

 

Deja ai votat!
se încarcă...