Nivel scăzut al amenzilor

0

Numărul amenzilor rămâne scăzut pentru a doua zi la rând.

Potrivit unei informări a Centrului Județean de Comunicare (CJC) Botoșani, în ultimele 24 de ore, polițiștii au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în contextul stării de urgenţă, în cazul a 544 de persoane, fiind, de asemenea, verificate 44 de localuri publice cu privire la respectarea aceloraşi interdicţii. Totodată, au fost aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 79.000 de lei, dintre care 41 pentru nerespectarea măsurilor privind restricţionarea circulaţiei în valoare totală de peste 77.000 de lei.

Au fost organizate patru acţiuni punctuale în Botoşani, Dorohoi, Săveni şi Dorohoi, unde au fost efectuate verificări pe linia respectării prevederilor ordonanţelor militare, ocazie cu care au fost legitimate 220 de persoane şi verificate 114 autovehicule. În urma neregulilor constatate s-au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 16.000 de lei.

La rândul lor, jandarmii au aplicat doar o amendă de 2.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare.

Pe plan județean, în vederea gestionării cât mai eficiente a situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani a fost alocată o linie telefonică a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, respectiv 0231/508.155, fiind angrenate echipaje pentru preluarea, direcționarea și soluționarea tuturor situațiilor sesizate.

+2 -0
se încarcă...