Tată trimis la pușcărie, după ce și-a violat fiica

0

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Păltiniș, care în primăvara anului trecut și-a violat propria fiică, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Darabani la nouă ani și șapte luni de închisoare cu executare. Sentința a fost pronunțată după un proces care a durat numai câteva luni, bărbatul aflându-se în arest preventiv. Pedeapsa, care este cea mai mare dictată în ultima perioadă de magistrații dărăbăneni, a venit în contextul în care bărbatul mai avea o condamnare la închisoare cu suspendare și a comis fapta în perioada de supraveghere. Hotărârea Judecătoriei Darabani nu este definitivă și asta pentru că bărbatul a contestat condamnarea primită, iar dosarul va fi analizat și de judecătorii Curții de Apel Suceava.

Bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani în toamna anului trecut, după o anchetă care a presupus administrarea mai multor probe întrucât agresiunea ar fi avut loc fără martori, iar victima și-a schimbat declarațiile pe parcursul cercetărilor. Potrivit anchetatorilor, fapta s-ar fi petrecut în seara zilei de 19 aprilie 2019, în jurul orei 22.30, în timp ce bărbatul se afla împreună cu fiica la un izvor pentru a lua apă. „Pe fondul consumului de alcool, prin constrângere morală, inculpatul a întreţinut un raport sexual oral cu fiica sa, în vârstă de 13 ani”, au arătat procurorii.

Arestat la scurt timp, bărbatul se află și în prezent în spatele gratiilor. Asta pentru că, individul nu ar fi la prima ispravă. În 2016, el a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, după ce ar fi determinat o colegă de a fiicei lor să participe la o partidă de sex în trei, atât el cât și soția fiind condamnați, în primăvara lui 2018, la închisoare cu suspendare pentru act sexual cu o minoră.

Deja ai votat!
se încarcă...