Moarte cumplită în propria curte

0

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Frumușica, a avut parte de o moarte îngrozitoare, în timp ce muncea în propria gospodărie. Incidentul a avut loc vineri seară, în curtea casei în care bărbatul locuia împreună cu familia și copiii.

După cele câteva zile ploioase, bărbatul a ieșit în curtea casei pentru a lucra într-un atelier improvizat unde folosea, printre altele, un flex și un aparat de sudură. Pentru a le alimenta la curent, acesta folosea un prelungitor, care era așezat pe iarba umedă în urma ploii, iar la un moment dat, bărbatul a atins prelungitor, care a făcut un scurt circuit și a format un arc electric, care l-a electrocutat.

Bărbatul a fost trântit la pământ, inconștient, rudele apelând imediat serviciul 112 pentru a cere ajutor. “La fața locului a ajuns echipajul cel mai apropiat, o ambulanță de la Nicolae Bălcescu, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Bărbatul se afla în stop cardio-respirator, iar în ciuda manevrelor de resuscitare începute imediat nu s-a putut restabili un ritm cardiac”, a precizat medicul Daniela Amarande, coordonator în cadrul dispeceratului SJA Botoșani.

Cazul a intrat și în atenția Poliției, care a demarat o anchetă. “În cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi efectuată și o autopsie pentru a se stabili cu exactitate cauzele decesului”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

+80 -37
se încarcă...