Scădere bruscă a nivelului amenzilor

0

Weekend-ul a adus o scădere bruscă a numărului și al valorii amenzilor date de polițiști și jandarmi pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare.

Astfel, vineri, polițiștii au aplicat 26 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 14.800 de lei, iar sâmbătă au dat opt amenzi în valoare totală de cinci mii de lei, în urma a două acțiuni organizate în Bucecea și Mihăileni.

La rândul lor, jandarmii nu au dat nicio amendă vineri, iar sâmbătă au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare de 6.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare, precum și 18 amenzi pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice în valoare totală de 4.450 de lei.

Pe plan județean, în vederea gestionării cât mai eficiente a situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani a fost alocată o linie telefonică a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, respectiv 0745/619.074, fiind angrenate echipaje pentru preluarea, direcționarea și soluționarea tuturor situațiilor sesizate.

+3 -0
se încarcă...