801 locuri de muncă disponibile (Lista AJOFM)

0

Piața muncii din județ să semne de revenire, oferta de slujbe a angajatorilor botoșăneni prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) a crescut cu aproape peste o treime față de săptămâna trecută. Astfel, în această săptămână sunt la dispoziția şomerilor 801 locuri de muncă.

Și în această săptămână, cele mai puține locuri de muncă se înregistrează în cadrul ofertei pentru cei cu studii superioare. Cu toate acestea și aici a crescut oferta, fiind disponibile posturi de ingineri în construcții, mecanici și automatiști. De asemenea, mai este căutat și un farmacist.

Capul de afiș al listei locurilor de muncă îl ține Spitalul Județean „Mavromati”, care angajează 20 de asistenți și 20 infirmieri medicali. În rest, oferta pentru botoşănenii cu studii medii este tot axată pe domeniul construcțiilor și industrial. Din păcate, în general, salariul oferit pentru cei cu studii medii este minim pe economie, şi anume 2.230 de lei brut.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

Deja ai votat!
se încarcă...