ATV confiscat de la un botoșănean. Tânărul va fi anchetat penal

0

Un botoșănean va fi anchetat penal pentru tăinuire, după ce a fost prins de polițiștii de frontieră ieșeni în timp ce conducea un ATV care figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile române.

În vârstă de 25 de ani, C.C., din județul Botoșani, a fost surprins joi, pe 14 mai a.c., de un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași. Tânărul a fost reperat pe raza localităţii de frontieră Bivolari, conducând vehiculul de teren de tip ATV, marca CF MOTO, fără număr de înmatriculare. Existând suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale ATV-ului, polițiștii de frontieră ieșeni au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că vehiculul cu pricina figura în bazele de date ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de autoritățile din România.

„Cu privire la aspectele constatate, tânărul a declarat că nu are cunoștință despre faptul că vehiculul este implicat în vreun litigiu, acesta aparţinând unui prieten. C.C. a mai adăugat că la rugămintea proprietarului trebuia să transporte ATV-ul de pe raza judeţului Iaşi, pe raza judeţului Botoşani”, a precizat Denis Mihaela Lazăr, purtător de cuvânt în cadrul ITPF Iași.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar vehiculul, în valoare de 6.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

+8 -0
se încarcă...