Eltrans revine de luni la programul normal de circulaţie a tramvaielor

0

Luni, 18 mai, Eltrans va relua programul normal de funcționare, cu respectarea normelor de protecție și distanțare socială, pentru limitarea răspândirii COVID-19. Astfel, călătorii vor putea intra în tramvai numai dacă vor avea o mască medicală sau non-medicală, care să acopere gura și nasul. Aceştia vor urca pe ușa din față şi vor coborî pe ușa din mijloc și din spate.

Potrivit conducerii societăţii, numărul maxim de pasageri permis va fi limitat la cel mult jumătate din capacitatea maximă de transport a tramvaiului, iar călătorii vor ocupa doar locurile marcate cu semn vizibil de culoare verde.

La urcare/coborâre, cât și pe timpul deplasării, călătorii vor respecta o distanță de minim un metru unul față de celălalt.

Utilizarea dozatoarelor cu dezinfectant este obligatorie la urcarea în tramvai. Persoanele vârstnice sunt rugate să evite deplasarea cu tramvaiul la orele de vârf, respectiv în intervalele orare 6.00 – 8.00 și 13.00 -15.00. Menţinem şi pe durata stării de alertă măsurile stricte de dezinfectare zilnică a vagoanelor, iar personalul de bord (vatmani şi taxatori) vor dezinfecta barele de susţinere şi spătarul scaunelor din tramvai”, a declarat Victor Ivănescu, directorul Eltrans.

Deja ai votat!
se încarcă...