Un rănit şi două maşini distruse după o manevră imprudentă

0

Un accident rutier a avut loc în apropiere de localitatea Dragalina, din județul Botoșani, miercuri după-amiază, iar unul din şoferi a ajuns rănit la spital.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 57 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29, dinspre Dorohoi spre Darabani, a efectuat o manevră de depășire fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism care rula în fața sa, pe același sens și se angajase în efectuarea virajului la stânga, înspre un drum sătesc.

În urma impactului, a rezultat rănirea celui de al doilea şofer, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Botoșani. Victima a fost prealuată de echipajul SMURD și transportată spre Spitalul Municipal din Dorohoi, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat o anchetă. „În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...