vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTCum să porți pantalonii scurți cu stil

Cum să porți pantalonii scurți cu stil

Confortabili și foarte sexy, o pereche de pantaloni scurti sunt prezenți și în acest sezon în diferite lungimi, stiluri și materiale. Însă, de multe ori, decizia de a-i purta este destul de grea, mai ales pentru variantele scurte, care lasă să se vadă mai mult picioarele. Pregătirile și lupta împotriva neplăcutei celulite trebuie să înceapă cu ceva timp înainte. Nu uita că, odată instalată, celulita poate fi atenuată destul de mult, dar nu dispare complet. Dacă te ții de un program care să includă o dietă echilibrată – doi litri de apă pe zi pentru hidratare, sport – măcar de două-trei ori pe săptămână și masaj cu produse dedicate, care ajută la tonifiere, rezultatele nu vor întârzia să apară. De asemenea, primăvara și toamna ar fi util un program de detoxifiere. Mai dificil este până începem, apoi acest plan echilibrat poate deveni un stil de viață.

Alege pantalonii scurți în funcție de siluetă

Așadar, dacă vrei ca picioarele să pară mai lungi, alege pantaloni scurți cu talia înaltă. Poți masca picioarele subțiri cu pantaloni mai largi sau cu un model fustă-pantalon. Fii atentă și când alegi variante cu lungime medie sau trei sferturi pentru că acestea scurtează picioarele. Un alt detaliu important este mărimea. Oricât ai vrea să alegi un număr mai mic, ai grijă pentru că fiind prea strâmți, betelia îți poate presa abdomenul generând un aspect inestetic. Asta se poate întâmpla și cu o talie mult prea joasă.

Cum integrezi pantalonii scurți în ținută

Nu-ți mai rămâne decât să potrivești perechea de pantaloni cu restul ținutei. Dacă ai optat pentru o variantă cu imprimeuri, alege celelalte piese în nuanțe uni. Pantalonii scurți din denim sunt ideali dacă ești în grabă sau dacă vrei să fie ușor de asortat. Îi poți combina cu un tricou colorat sau cu mesaje simpatice, flip-flops, pantofi sport, teniși, sandale plate sau cu platformă.

Pentru club sau un cocktail în aer liber poți să alegi o variantă cu paiete sau dintr-un material prețios. Adaugă o bluză dintr-un material fin, sandale cu toc înalt și ești gata de petrecere.

Pentru o notă cool, n-ar fi rău să scoți din dulap colectia de costume de baie și să alegi unul tip body dacă ieși in oraș, iar dacă ești într-o zonă cu acces la mare și te îndrepți către plajă, poți opta pentru varianta în două piese. Nu uita să ai mereu cu tine o loțiune cu SPF cât mai mare, care protejează și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

De asemenea, costumul de baie întreg este foarte în trend în asociere cu jeanși lungi.

Pentru a-ți completa look-ul, mai trebuie doar să adaugi câteva accesorii de mari dimensiuni și o geantă cu o textură care imită rafia.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...