Municipalitatea cumpără aparate de măsurat temperatura corporală

0

Municipalitatea botoşăneană cumpără aparate de măsurat temperatura corporală. Aceste aparate vor fi distribuite unităţilor de învăţământ, care vor organiza ore de pregătire cu elevii, în vederea susţinerii examenelor naţionale.

„Valoarea estimată a acestui contract este de 13.160 de lei. Au fost depuse multe oferte, iar mâine, colegii trebuie să dea un răspuns în ceea ce priveşte câştigătorul, urmând să se aplice preţul cel mai mic”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului. Potrivit edilului, vor fi achiziţionate 35 de termometre digitale de măsurat temperatura.

„Sper să fie de calitate. Îi voi solicita domnului primar să se facă şi dezinfecţia unităţilor de învăţământ pentru elevii care au în acest an examene vor reveni în şcoli. Cei din clasele terminale revin pentru pregătire şi examene şi este nevoie să facem tot o achiziţie centralizată pentru a obţine un preţ mai bun pentru produsele de dezinfecţie”, a mai spus edilul.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării va asigura măşti pentru elevi, cadre didactice, personalul didactic auxiliar şi nedidactic. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani a solicitat de la minister 265.000 de măşti.

Potrivit conducerii ministerului, materialele necesare pentru dezinfecţia spaţiilor şcolare, inclusiv aparatele de măsurat temperatura corporală, vor fi asigurate de primării.

+3 -1
se încarcă...