Români ajutaţi în cadrul Campaniei „Dăruieşte Lumină”

Românii au dăruit 250.000 kWh în cadrul celei de a şaptea ediţii a campaniei „Dăruieşte Lumină”, derulată de E.ON România, pentru a-i susține pe cei care au nevoie de ajutor în această perioadă. Participanții la campanie au trimis povești ale semenilor lor, despre care știau că au nevoie de sprijin, și astfel au contribuit cu câte 100 kWh pentru persoanele nominalizate, fără să îi coste nimic.

Singura condiție, pentru ca prietenii, rudele sau cunoscuții lor, să primească cei 100 kWh, a fost ca persoanele nominalizate să aibă un abonament E.ON, la gaze naturale sau energie electrică.

Mai mult, întrucât mulți dintre susținătorii Campaniei „Dăruiește Lumină” au dorit să contribuie cu energie și pentru instituțiile sociale care au primit mai puține donații, vor fi sprijinite şi aceste instituţii.

Numele și datele de contact ale beneficiarilor campaniei nu vor fi făcute publice, iar cantitățile de energie vor fi scăzute din următoarele facturi emise pentru acestea.

„Această ediție a Campaniei <Dăruiește Lumină> a fost, totodată, și cea mai rapidă ediție organizată până acum, venind ca un răspuns la situația delicată din România, din momentul instalării stării de urgență, când peste un milion de români au intrat în șomaj tehnic iar, implicit, și familiile lor au fost afectate. E.ON România a reacționat prompt, propunându-și să stimuleze implicarea socială și solidaritatea românilor față de semenii lor mai puțin norocoși, de la distanță”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Sorin Munteanu, specialist comunicare externă în cadrul E.ON.

Deja ai votat!