Autobuzele care vor înlocui tramvaiele Eltrans au ajuns în ţară

0

Tramvaiele societăţii Eltrans vor deveni în scurt timp istorie. Opt din cele nouă autobuze noi, marca ISUZU Citibus, contractate de societatea de transport local din subordinea Consiliului Municipal, pentru înlocuirea tramvaielor, au ajuns în Portul Constanța. După înmatriculare, autobuzele vor fi puse în circulație pe traseele 101 și 102.

Semnarea de către primarul Cătălin Flutur, la scurt timp după instalarea la Palatul Victoria a guvernului liberal condus de Ludovic Orban, a unuia dintre contractele cu finanțare europeană pentru înlocuirea liniei de rulare a tramvaielor în tot municipiul Botoșani a permis achiziționarea în leasing operațional a noilor autobuze ISUZU și scoaterea la pensie a bătrânelor tramvaie marca Tatra.

„Botoșănenii vor putea uita în curând de disconfortul actualelor tramvaie, de incidentele în care ajungeau să fie acestea implicate din cauza uzurii proprii ori a căii de rulare sau de nivelul ridicat de zgomot produs în trafic.

Promisiunea pe care am făcut-o, de modernizare pe bani europeni a transportului public de călători în municipiul Botoșani începe să fie transpusă în realitate”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

Deja ai votat!
se încarcă...