Dan Nechifor și-a luat secretar de cancelarie

0

Emil Moga a revenit în Prefectura Botoșani. Acesta a fost numit secretar al Cancelariei prefectului Dan Nechifor, poziție din care va trebuie să organizeze activitatea reprezentantului guvernului în teritoriu. Astfel, organigrama Cancelariei prefectului a mai fost suplimentată cu un post.

Este o persoană în care am mare încredere. L-am cooptat pentru că este multă treabă, în acest an urmând a fi și două rânduri de alegeri. Domnul Moga știe să organizeze alegerile”, a declarat prefectul Dan Nechifor.

Emil Moga și-a reluat activitatea în Prefectură la începutul lunii mai. Deși suplimentarea organigramei cu un post a venit mai târziu, Moga a desfășurat o perioadă muncă voluntară.

Emil Moga a fost în mandatul trecut șeful de cabinet al lui Dan Nechifor, iar până în anul 2010 a fost directorul Oficiului Prefectural Dorohoi în perioada în care prefect era Cristian Roman. În vara acelui an, Emil Moga a fost la un pas să ajungă subprefect, după ce regretatul Paul Secrieru renunțase la funcție, doar că, atunci, Guvernul Boc a decis ca județul să rămână cu un singur subprefect, iar acela era Daniel Moruzi.

Cancelaria prefectului Dan Nechifor este alcătuită din patru membri: șeful cancelariei este Cristian Roman, secretar este Dan Nechifor, purtător de cuvânt este Monica Răileanu, iar consilier care răspunde pe problemele de secretariat este Vlad Romanescu.

Deja ai votat!
se încarcă...