Dan Nechifor și-a luat secretar de cancelarie

Emil Moga a revenit în Prefectura Botoșani. Acesta a fost numit secretar al Cancelariei prefectului Dan Nechifor, poziție din care va trebuie să organizeze activitatea reprezentantului guvernului în teritoriu. Astfel, organigrama Cancelariei prefectului a mai fost suplimentată cu un post.

Este o persoană în care am mare încredere. L-am cooptat pentru că este multă treabă, în acest an urmând a fi și două rânduri de alegeri. Domnul Moga știe să organizeze alegerile”, a declarat prefectul Dan Nechifor.

Emil Moga și-a reluat activitatea în Prefectură la începutul lunii mai. Deși suplimentarea organigramei cu un post a venit mai târziu, Moga a desfășurat o perioadă muncă voluntară.

Emil Moga a fost în mandatul trecut șeful de cabinet al lui Dan Nechifor, iar până în anul 2010 a fost directorul Oficiului Prefectural Dorohoi în perioada în care prefect era Cristian Roman. În vara acelui an, Emil Moga a fost la un pas să ajungă subprefect, după ce regretatul Paul Secrieru renunțase la funcție, doar că, atunci, Guvernul Boc a decis ca județul să rămână cu un singur subprefect, iar acela era Daniel Moruzi.

Cancelaria prefectului Dan Nechifor este alcătuită din patru membri: șeful cancelariei este Cristian Roman, secretar este Dan Nechifor, purtător de cuvânt este Monica Răileanu, iar consilier care răspunde pe problemele de secretariat este Vlad Romanescu.

Deja ai votat!