Descoperire macabră într-un cartier de lux al oraşului (video)

Un botoşănean a sunat ieri la 112 pentru a alerta echipajele de poliţie şi ambulanţă după ce a făcut o descoperire macabră.

Acesta se afla pe o alee secundară din apropierea cartierului Alfa Land, de la ieşirea din Botoşani spre Lebăda, unde a găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat. „Eu întâmplător am trecut pe aici, ca să culeg nişte pelin. L-am văzut într-un şanţ. Erau nişte muşte deasupra lui şi am sunat la 112. A venit repede o ambulanţă, dar când l-au văzut cadrele medicale au spus că era mort de mult timp”, a spus cel care a făcut descoperirea.

Trupul celui găsit era cu faţa în jos, alături de el fiind un pachet de ţigări şi o sticlă goală de spirt medicinal. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, dar şi unul de la Ambulanţă, însă, decesul bărbatului avusese loc cu mai multe ore în urmă. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului, cadavrul prezentând rigiditate şi lividităţi cadaverice”, a spus un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Poliţiştii botoşăneni au demarat o anchetă pentru a stabili identitatea bărbatului, care nu avea niciun act asupra lui, precum şi cauzele exacte ale decesului, în acest sens fiind solicitată efectuarea unei autopsii.

Deja ai votat!