Tânăr bătut de două ori în câteva minute, pe o stradă din oraș

0

Situație ieșită din comună pentru un tânăr în vârstă de 18 ani, care a fost agresat de două ori, în plină stradă, de două persoane diferite, într-un interval de mai puțin de zece minute. Aparent, agresorii nu au legătură între ei, însă întâmplarea ciudată, care a avut loc sâmbătă, a ajuns în atenția polițiștilor, care încearcă să stabilească întregul fir al evenimentelor.

Scenele s-au petrecut pe Calea Națională din municipiu, undeva în zona Școlii de cooperație, unde tânărul, C.P., lucrează la o frizerie. Totul ar fi plecat de la niște neînțelegeri cu un alt tânăr de 19 ani, prieten de familie. Avertizat de tatăl său să nu se implice în conflict, C.P. a avut parte însă de o surpriză. Căutat la serviciu de celălalt tânăr care vroia musai să tranșeze problema, el a fost invitat în stradă pentru discuții, dar a fost lovit și dat mai apoi cu capul de capota unui Logan.

C.P. nu a ripostat, doar că ce a urmat l-a luat total pe nepregătite. Aflat în apropiere și văzând incidentul, proprietarul Loganului a apărut imediat și l-a lovit și el pe motiv că i-ar fi înfudant capota în momentul în care a fost dat cu capul de mașină, deși acest lucru nu s-ar fi întâmplat. În ajutorul lui a sărit un coleg de serviciu, care a fost cât pe ce să fie și el agresat.

Agresor prins în flagrant

În urma unui apel pe 112, în zonă au ajuns polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, care au dispus primele măsuri. Astfel, C.P. a fost condus la sediul poliției, unde a fost audiat în calitate de victimă, cei care l-au lovit și i-au distrus telefonul mobi agresorii urmând să fie cercetați penal. „În prima agresiune a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri și alte violențe, agresorul fiind sancționat și cu o amendă contravențională de 2.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Față de cel de-al doilea agresor s-a întocmit un proces verbal de constatare a faptei în flagrant, tot sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri și alte violențe, urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri procedurale”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Ieri, tânărul agresat a ajuns la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal care să ateste leziunile suferite și urma să solicite anchetatorilor ridicarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere montate în zonă pentru ultilizarea lor ca probă în dosar.

+38 -10
se încarcă...