Moarte cumplită pentru o femeie din Vorona (video)

0

O femeie în vârstă de 43 de ani, din satul Chişcovata, comuna Vorona, a decedat la Spitalul de Arşi din Iaşi după ce a stat nu mai puţin de patru luni în agonie. Aceasta a ajuns la spital după ce a fost incendiată de iubitul ei din gelozie.
Tragedia de la care a pornit totul a avut loc la finalul lunii ianuarie. Atunci, femeia şi concubinul său, în vârstă de 50 de ani, care locuiau împreună s-au luat la ceartă, iar la un moment dat bărbatul şi-a stropit partenera cu benzină pe spate, după care i-a dat foc. Ulterior acesta şi-a dat şi el foc, iar întreaga locuinţă a fost cuprinsă de flăcări.
În urma unui apel la 112 la locuinţa celor doi au ajuns două ambulanţe, dintre care una cu medic, care i-au transportat la spital, iar în aceeaşi noapte aceştia au fost transferaţi la Iaşi din cauza stării grave în care se aflau. „Ambii pacienţi au suferit arsuri de gradele II, III şi IV pe mai mult de 40% din suprafaţa corpului. Ambii au fost sedaţi, intubaţi, toaletaţi în serviciul UPU, după care direcţionaţi către Clinica de Arşi din Iaşi”, a precizat la acel moment un medic din cadrul UPU-SMURD.
După aproape patru luni de chinuri, femeia a murit în spitalul din Iaşi, organismul său cedând din cauza afectării toxice cauzate de flăcări şi infecţiile care au urmat.
În prezent, anchetatorii au dispus efectuarea autopsiei, iar în funcţie de concluziile medico legale se va face încadrarea juridică a faptei, cel mai probabil bărbatul urmând a fi cercetat pentru infracţiunea de omor sub forma violenţei în familie.

Deja ai votat!
se încarcă...