Arest la domiciliu pentru agresorii de la Călărași

0

Cei doi tineri din comuna Călărași, care l-au lovit pe un consătean și i-au furat telefonul mobil, au fost plasați în arest la domiciliu.

Reținuți inițial pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni, Mihai Cosmin D. și Mihai B. au fost prezentați miercuri în fața judecătorilor de drepturi și libertăți de la Judecătoria Botoșani cu propunere de arestare preventivă sub acuzațiile de tâlhărie calificată respectiv complicitate la tâlhărie calificată. Instanța a respinsă însă cererea procurorilor și a dispus plasarea în arest la domiciliu, cei doi tineri având interdicția de a părăsi locuința. Totodată, suspecții nu au voie să comunice între dânșii și nici să-i contacteze pe martorii audiați în dosar sau pe tânărul bătut.

Potrivit anchetatorilor, faptele s-au petrecut luni, pe 18 mai a.c., când cei doi suspecți, în vârstă de 22 și respectiv 25 de ani, în timp ce se aflau pe un drum din sat, pe fondul unui conflict mai vechi, l-au lovit pe C.A., de 23 de ani. În aceeași împrejurare, spun anchetatorii, victima a fost deposedată de telefonul mobil, pe care îl avea asupra sa.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, urmând ca la finalul anchetei tinerii să fie trimiși în fața instanței de judecată, care le va stabili eventuala pedeapsă.

Deja ai votat!
se încarcă...