Viaţă amară – Un bunic din Ionăşeni – Truşeşti are nevoie de ajutor

0

Suferinţă, deznădejde, chin – acestea sunt coordonatele vieţii bunicului Ştefan, din Ionăşeni – Truşeşti, care a rămas fără casă, în toamna anului trecut. După ce casa a fost distrusă de incendiu, el a stat două luni la sora lui, însă acum a revenit acolo şi locuieşte în condiţii inumane. De pe pat vede cerul, iar ploaia şi frigul nu-l ocolesc. Disperarea că nu mai are unde să locuiască îi amărăşte şi mai tare viaţa.

Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani, nu a rămas indiferent la viaţa amară şi chinuită a bunicului Ştefan şi a decis să demareze un alt proiect ambiţios. „Bunicul Ștefan are 70 de ani. El este bolnav, dar, cum un necaz nu vine niciodată singur, a rămas şi fără singura cameră locuibilă din căsuţa bătrânească. Din păcate nici curent electric nu are și îi este din ce în ce mai greu. Ne-am propus să îi construim o căsuţă, măcar o cameră şi o bucătărioară, pentru că nu-l putem lasă singur la necaz, nu-l putem lăsa să trăiască în condiţii inumane”, a declarat Daniel Câşlariu. Lucrările la viitoare căsuţă au început în urmă cu câteva zile, fiind deja turnată fundaţia.

Tânărul demonstrează cu fiecare proiect demarat că nu rămâne indiferent la greutăţile semenilor. „Mi se rupe sufletul ori de câte ori întâlnesc un semen aflat în suferinţă şi sper, ca şi de data asta să duc la bun sfârşit acest proiect, cu ajutorul dumneavoastră, al tuturor oamenilor cu suflet mare. Vă rog din suflet, haideţi să aducem în pic de soare în viaţa chinuită a bunicului Ştefan! Ştiu că oamenii buni pot să facă minuni şi de aceea apelez din nou la toţi cei care pot să dea o mână de ajutor”, a mai spus Daniel Câşlariu.

Cei care doresc să contribuie financiar şi să sprijine acest proiect au la dispoziţie conturile: RO03BTRLRONCRT0530156401, RO50BTRLEURCRT0530156401, codul Swift BTRLRO22, cu menţiunea Bunicul Ștefan.

+17 -0
se încarcă...