Autoizolare spartă de doi botoșăneni

0

Polițiștii botoșăneni au depistat doi bărbați de 29, respectiv 47 de ani, care nu au respectat măsura izolării la domiciliu. Cei doi bărbați ar fi trebuit să rămână în izolare, la domiciliu, unul fiind din municipiul Dorohoi, iar celălalt din comuna Curtești, însă au fost depistați, în afara locuințelor, motiv pentru care față de aceștia s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus carantinarea celor doi pentru umătoarele 14 zile.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au verificat peste 1.003 de persoane și 48 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă. În urma neregulilor constatate s-au aplicat șapte sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 6.900 de lei.

Pe plan județean, în vederea gestionării cât mai eficiente a situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani a fost alocată o linie telefonică a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, respectiv 0745/619.074, fiind angrenate echipaje pentru preluarea, direcționarea și soluționarea tuturor situațiilor sesizate.

Deja ai votat!
se încarcă...