La un pas de moarte din cauza unor albine

0

O femeie din comuna Vorona a fost la un pas de un sfârşit cumplit după ce a fost atacată de albine.

În vârstă de 50 de ani, din satul Poiana, femeia se afla în curtea gospodăriei sale. Incidentul a avut loc vineri la amiază, aceasta simţind mai multe înţepături la nivelul ambelor palme în momentul în care a încercat să lucreze lângă unul din stupii pe care îi deţine familia. Albinele extrem de agitate, au atacat-o pe femeie, aceasta retrăgându-se în casă speriată, după care a început să se resimtă. Avea dificultăţi în respiraţie, mâinile i s-au umflat foarte tare şi ppulsul i-a crescut rapid.

Aceasta a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, la faţa locului sosind în scrut timp un echipaj cu medic al SMURD, „Pacienta a dezvoltat o reacţie anafilactică, post înţepătură de albină. A fost preluată şi i s-a administrat tratamentul specific în astfel de situaţii. A fost stabilizată pe drum spre Urgenţe, unde a fost preluată de colegi pentru supraveghere medicală şi tratament de specialitate”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

Femeia a fost spitalizată în salonul de reanimare din cadrul UPU, unde a fost monitorizată până la trecerea tutror simptomelor, după care a fost exterantă cu mai multe recomandări din partea medicului.

Deja ai votat!
se încarcă...