A fugit din izolare pentru a înmatricula o maşină (video)

0

Lipsa de respect pentru autorităţi şi legi, dar mai ales pentru siguranţa celor de lângă ei, îi face pe botoşăneni adevăraţi campioni ai gesturilor necugetate.

Un bărbat de 55 de ani din judeţul Botoșani, aflat în izolare la domiciliu, a fost dus în carantină forțată, cu o ambulanță însoțită de poliție, după ce a părăsit, în mod voluntar, izolarea la domiciliu.

Originar din Draxini, bărbatul a ajuns în ţară pe data de 20 mai, întorcându-se din Germania, iar legislaţia prevede ca acesta să seta în izolare timp de 14 zile. Nu a rezistat însă nici măcar o săptămână. Acesta a recunoscut că a fost luni la sediul ANAF, iar marţi a ajuns la sediul Înmatriculări şi Permise pentru a-şi înmatricula o maşină.

Poliţiştii au fost sesizaţi de către cei de la Serviciul Permise şi Înmatriculări despre faptul că bărbatul a părăsit izolarea, acesta fiind reţinut la faţa locului, la distanţă de ceilalţi oameni, până la sosirea unui echipaj de la Ambulanţă, care l-a transportat, escortat de cei de la Poliţia Locală, într-un centru de carantină din oraş, unde va plăti pentru cazarea pentru următoarele două săptămâni. „Persoana a fost sancţionată cu 500 de lei şi, ca măsură complementară, s-a dispus carantinarea”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...