Fabrică de confecţii închisă de covid19

0

O fabrică de confecții din Botoșani a fost închisă din cauza COVID după ce zece salariați au fost diagnosticați cu noul coronavirus, iar toți ceilalți angajați au fost trimiși acasă, în izolare. Societatea Summer Conf a fost închisă pe 20 mai și va rămâne cu lacătul pe ușă până pe 2 iunie, astfel că 300 de salariaţi vor sta în izolare la domiciliu.

Cei zece angajați au fost depistați pozitiv cu virusul COVID-19, în cursul săptămânii trecute.
Reprezentanții societății au luat, astfel, toate măsurile necesare în această situație și au suspendat activitatea. „Am avut o deschidere foarte mare din partea conducerii companiei, împreună cu care am luat decizia de suspendare a activităţii timp de 14 zile şi limitare, astfel, a unei eventuale creşteri a numărului de îmbolnăviri”, a spus medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani.

Județul Botoșani se află pe locul patru pe țară la îmbolnăvirile cu coronavirus, după Suceava, municipiul București și Neamț, potrivit INSP.

Până luni, 25 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.283 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.630 au fost declarate vindecate și externate.

+9 -0
se încarcă...