Licitaţie pentru modernizarea străzii Crinilor

0

Municipalitatea botoşăneană organizează licitaţie pentru atribuirea contractului vizând reabilitarea şi modernizarea străzii Crinilor. Valoarea contractului este de 1.645.531 de lei, fondurile urmând a fi asigurate de la bugetul local.

Ieri, 25 mai, a fost data limită de depunere a ofertelor. Din datele publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice reiese că a fost depusă o singură ofertă aparţinând asocierii de firme Conrec – Instal Con.

Investiţia vizează reabilitarea şi modernizarea străzii Crinilor, în vederea fluidizării traficului prin dezvoltarea infrastructurii locale, reabilitarea mediului urban şi sporirea calităţii vieţii în municipiul reşedinţă de judeţ. Contractul include: covor asfaltic nou, reabilitarea aleilor de pietoni, realizarea de marcaje rutiere şi amplasarea de indicatoare de circulaţie.

Strada Crinilor are o lungime de 667 de metri, suprafaţa carosabilă care urmează a fi reabilitată fiind de 3.899 de metri pătraţi.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, toate activităţile şi cheltuielile legate de întreruperea circulaţiei în zonă, în perioada executării lucrărilor (restricţii impuse de legislaţia referitoare la circulaţia pe drumurile publice) inclusiv avizul Poliţiei Rutiere, cad în sarcina constructorului.

Deja ai votat!
se încarcă...