Tarife pentru serviciile prestate la peretele de escaladă din Parcul Cornişa

0

Consilierii municipali botoşăneni vor dezbate în şedinţa din 29 mai proiectul de hotărâre vizând stabilirea tarifelor pentru serviciile prestate la obiectivul „Perete escaladă”, din cadrul Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa. Acesta este unul dintre obiectivele deschise pentru public, alături de cele şase terenuri pentru tenis de câmp.

Astfel, de luni până vineri, cei care doresc să facă mişcare pe peretele de escaladă vor plăti câte 10 lei pentru 20 de minute, respectiv 13 lei pentru jumătate de oră. În zilele de sâmbătă, duminică, sărbători legale, sau zilele punţi declarate nelucrătoare de autorităţile competente, tariful va fi de 12 lei pentru 20 de minute şi 18 lei pentru jumătate de oră. Facilităţile oferite doritorilor sunt concretizate în accesul liber pe întreaga durată de timp la oricare din cele şase module ale peretelui de escaladă, care sunt disponibile.

În timpul alocat sunt incluşi timpii de pregătire, echipare, odihnă, dezechipare, servicii de tip vestiar, echipament şi supraveghetor.

Deja ai votat!
se încarcă...