Compania de electricitate a lansat E.ON Green Home

0

Începând cu această săptămână, compania E.ON pune la dispoziția clienților casnici un nou produs de electricitate. E.ON Green Home constă în energie electrică provenind în totalitate din surse regenerabile: eoliană, solară și hidro.

Acest demers al E.ON contribuie la conștientizarea importanței utilizării energiei din surse regenerabile, ca soluție pentru reducerea poluării și îmbunătățirea calității vieții oamenilor.

Fiecare dintre noi ne manifestăm într-un fel sau altul îngrijorarea privind efectele activității umane asupra mediului înconjurător. Tocmai de aceea este important să găsim soluții sustenabile pre-cum E.ON Green Home, care să dea dreptul generațiilor actuale și celor viitoare să se bucure de natură și de un mediu prietenos. Lansarea acestui produs contribuie la atingerea obiectivului asu-mat de E.ON de reducere a amprentei de carbon“, spune Claudia Griech, directorul general adjunct al E.ON Energie România.

Potrivit reprezentanţilor companiei, contractarea produsului de energie electrică 100% verde se face accesând eon.ro. Pentru semnarea contractului online este nevoie de ultima factură de electricitate de la furnizorul actual și de o copie a cărții de identitate.

„Un alt avantaj al acestui produs este activarea automată a facturii electronice. Pe lângă plata rapidă și ușoară a contravalorii acesteia, factura electronică are un impact pozitiv și direct în crearea unui viitor nelimitat de verde prin reducerea consumului de hârtie”, se arată în comunicatul de presă transmis de Corneliu Zaiţ, specialist comunicare externă în cadrul E.ON.

+3 -1
se încarcă...