Familie băgată în izolare timp de două săptămâni din cauza iubirii pătimașe

0

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din comuna Trușești, a fugit noaptea trecută de acasă pentru a merge în vizită la amicul ei, în vârstă de 19 ani, din comuna Durnești, care se afla în izolare la domiciliu, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Neștiind ce se întâmplă, rudele au sunat la 112 și au anunțat dispariția ei de la domiciliu. Polițiștii au dat-o în consemn, iar în urma măsurilor dispuse au reușit să o găsească în comuna Durnești. „Aceasta a fost încredințată familiei și a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Doar că întâlnirea dintre cei doi tineri nu a rămas fără urmări. Astfel, în urma acestei iubiri pătimașe, familia adolescentei a fost băgată și ea în izolare pentru următoarele două săptămâni, tot pe fondul măsurilor dispuse de autorități pentru stoparea pandemiei de coronavirus. „Atât tinerei cât și familiei acesteia, li s-a adus la cunoștință că au obligația să rămână în izolare la domiciliu pentru următoarele 14 zile”, a adăugat arătat Delia Nenișcu.

Iar lucrurile nu s-au oprit aici întrucât polițiștii au apreciat că tânărul nu a respectat la rândul său măsura izolării, primind-o pe adolescentă la domiciliul său, și prin urmare l-au amendat cu 1.000 de lei.

Deja ai votat!
se încarcă...