Managerul Spitalului Dorohoi şi-a dat demisia

0

Managerul Spitalului Municipal Dorohoi, medicul Bogdan Anton, şi-a prezentat, joi după amiază, demisia din funcţia pe care o ocupă la conducerea spitalului din Dorohoi.

Medic primar de radiologie şi imagistică medicală, Bogdan Anton a ocupat funcţia de manager din noiembrie 2018, fiind apreciat de întreg colectivul medical al spitalului dorohoian.

Vinerea trecută, senatorul PNL Costel Şoptică a cerut, printr-un comunicat de presă, demisia managerului de la spitalul din Dorohoi, acuzând managementul defectuos al acestuia.

În ciuda faptului că s-a creat o petiie online pentru susţinerea medicului Bogdan Anton, iar primarul Dorohoiului a emis un comunicat prin care îşi arată susţinerea, medicul radiolog a ales să se retragă de la conducerea unităţii sanitare la doar o săptămână de la începerea scandalului. „Este doar o încercare de a impune și la Spitalul Dorohoi un alt manager, eventual un membru PNL”, a spus acum câteva zile primarul Dorohoiului, Dorin Alexandrescu.

Monitorul de Botoşani a încercat să obţină un punct de vedere al medicului demisionar, însă acesta nu a putut fi contactat.

În schimb, primarul Dorin Alexandrescu a refuzat să comenteze decizia lui Bogdan Anton. „Demisia  este un act unilateral și am luat act de gestul dânsului. Vom analiza zilele acestea să vedem care este cea mai bună soluție pentru viitor”, a declarat Dorin Alexandrescu.

+9 -1
se încarcă...