Samsung lansează noi modele de telefoane și reduce multe din produsele sale în 2020

0

Seria de smartphone-uri Galaxy A de la Samsung ocupă acum, pe bună dreptate, o mare parte din spectrul pieței de telefoane mobile.

Noua serie de produse coreene Galaxy A se bucură de o serie de caracteristici inovatoare: ecran mare „cinematografic” full-screen, acumulatori cu autonomie sporită și cu încărcare rapidă și camere de înaltă rezoluție, printre altele. Asta deși nu este linia de elită a celor de la Samsung (Galaxy S).

În prezent, Samsung are mai multe brevete diferite de telefoane 5G, deci este clar că are în plan să schimbe modul în care oamenii sunt conectați. Samsung își propune ca utilizatorii să experimenteze o conexiune mult mai rapidă în următorii ani.

Modelul Galaxy A51 a fost anunțat în luna decembrie 2019 și face parte din grupa de smartphone-uri de top. De curând, la începutul lunii aprilie, Samsung a anunțat un alt smartphone emblematic – A71 5G – care are prețul cuprins între 109,99 USD – 599,99 USD. Prin urmare, acest smartphone este pretabil pentru orice tip de buget.

Spre exemplu, prețul pentru modelul Samsung Galaxy A51, Dual SIM, cu 128GB memorie internă și 4GB RAM și viteză de transfer 4G pleacă de la 1.599 lei.

Un model care a fost lansat în acea perioadă este Samsung Galaxy A51 LTE – care a fost dezvoltat în parteneriat cu Verizon Wireless – cea mai mare companie americană de telecomunicații și servicii wireless, cu sediul principal în New York. Designul telefonului Galaxy A51 este foarte atractiv, culoarea poate fi Prism Crush Black, Blue sau White.

Telefonul Samsung Galaxy A51 LTE are numeroase caracteristici care sunt apreciate de clienți și este considerat de aceștia un telefon bun, care își merită banii. Acestea sunt principalele dintre ele:

  • Are ecran FDH și Super AMOLED de 6,5 inch
  • Are rezoluția mai mică decât Galaxy S20+
  • Octa-core procesor
  • Are 4 camere spre spate – prima de 48 megapixeli, a doua de 5 megapixeli, a treia pentru fotografii foarte apropiate și a patra de adâncime de 5 megapixeli
  • Fotografiile sunt foarte clare, vibrante, de calitate înaltă
  • Se pot înregistra videoclipuri fluide, utilizând modulul OIS Super Steady (care oferă o mai bună stabilitate pentru filmări și pentru fotografii)
  • Bateria este de 4.000 mAh, cu încărcare rapidă, la fel ca la Samsung Galaxy X2
  • Capacitatea de stocare este de 128 GB
  • Are 4 GB card de memorie și suport card microSD pentru 512 GB.

Ecranul Super AMOLED de 6,5 inch este excelent în ceea ce privește vizualizarea clipurilor și a filmelor, lucru îmbucurător în special pentru consumatorii avizi de Netflix și YouTube.

Pentru că folosește tehnologia Gorilla Glass, este destul de rezistent în fața potențialelor zgârieturi, însă este indicat să se folosească o folie și o husă pentru a-l proteja pe termen mediu și lung.

Din data de 10 aprilie, Samsung a redus prețul la numeroase produse, din care fac parte monitoarele, smartphone-urile și televizoarele inteligente. Anumite categorii de produse au prețurile reduse chiar și cu până la 50%. Interesant este că la reducere se găsesc și anumite modele de smartphone-uri, notează acest blog de știri din IT și tehnologie: https://blog.mobiledirect.ro/.

+2 -1
se încarcă...