Tânăr plasat în arest la domiciliu, după o răfuială la drumul mare

0

Un tânăr în vârstă de 35 de ani din Flămânzi a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a tăbărât pe un alt localnic și l-a bătut la drumul mare.

Agresiunea a avut loc duminica trecută, pe 24 mai a.c., când Elvis M., l-a atacat pe Valentin Ioan Z, în vârstă pe 43 de ani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Lovit cu pumnul în față, acesta din urmă a suferit mai multe leziuni pentru care au necesitat îngrijiri medicale. În acest context, tânărul i-ar fi sustras bărbatului și un portofel ce conținea documente, dar și suma de 350 de lei.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor din Flămânzi, care au declanșat o anchetă, iar miercuri, în baza probelor administrate, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat ulterior în fața judecătorilor de drepturi și libertăți de la Judecătoria Botoșani, care au dispus plasarea lui în arest la domiciliu. Astfel, tânărul trebuie să respecte mai multe măsuri instituite de instanța de judecată, orice încălcare a acestor obligații putând atrage arestarea preventivă.

Deja ai votat!
se încarcă...