Amenzi de 25.000 de lei date de polițiști

0

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au verificat peste 1.995 de persoane și 59 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă de satre de alertă. În urma neregulilor constatate s-au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 25.000 de lei.

Au fost organizate șapte acțiuni punctuale pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea oricăror fapte de natură a tulbura ordinea publică, precum și a răspândirii Covid 19. Cu ocazia acțiunilor au fost legitimate 293 de persoane, controlate peste o sută de autoturisme și aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 11.000 de lei.

Pe plan județean, în vederea gestionării cât mai eficiente a situațiilor de urgență, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani a fost alocată o linie telefonică a Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, respectiv 0745/619.074, fiind angrenate echipaje pentru preluarea, direcționarea și soluționarea tuturor situațiilor sesizate.

Deja ai votat!
se încarcă...