Clipe de panică din cauza unui bărbat vopsit pe faţă

0

Un bărbat, din rândul persoanelor fără adăpost, a reuşit să provoace clipe de panică printre botoşănenii care se aflau pe Calea Naţională în zona Pieţei Mari.

Incidentul a avut loc în weekend, poliţiştii fiind sesizaţi prin 112 de mai mulţi botoşăneni de faptul că un bărbat plin de sânge pe faţă sare în faţa maşinilor pe Calea Naţională şi riscă să fie accidentat.

La faţa locului au ajuns în scurt timp două echipaje de Poliţie, dar şi unul de la Ambulanţă, pentru a acorda asistenţă celui care se presupunea că era victima unui accident rutier. Oamenii legii au descoperit însă că bărbatul se vopsise pe faţă cu vopsea roşie, nefiind vorba de sânge, şi traversa strada în fugă prin faţa maşinilor, riscând să fie lovit de acestea.

Trecătorii şi şoferii speriaţi de cum arăta, au sunat la 112, crezând că acesta fusese lovit de o maşină, şoferul oprind însă fără ca măcar să îl atingă pe bărbat. „Bărbatul a fost sancţionat pentru traversare neregulamentară. Nu a fost accident, pnetru că nu a suferit nici o leziune, de altfel refuzând transportul la spital, iar autoturismul respectiv nu avea avarii”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Bărbatul, după ce s-a ales cu o amendă de 290 de lei, s-a liniştit brusc şi a plecat din zona respectivă.

Deja ai votat!
se încarcă...