Bebeluş adus pe lume după un accident cumplit (video)

Femeia care a fost grav accidentată la Carrefour pe trecere în urmă cu mai bine de jumătate de an, a născut în urmă cu câteva zile, o fetiţă, după ce a trăit clipe de groază, temându-se pentru viaţa ei şi a bebeluşuui din burtă.

La mijlocul lunii decembrie viaţa a pus-o greu la încercare pe femeia de 29 de ani, care a fost victima unui grav accident rutier, în apropiere de Botoşani Shopping City. Atunci, trei persoane, dintre care un copil, au suferit rani grave şi au fost preluate de trei ambulanţe şi transportate de urgenţă la spital.

Accidentul a avut loc în momentul in care un autoturism Porsche Cayenne, care mergea dinspre Bulevard spre Primăverii, a încercat să depăşească o coloană de maşini pe linia de tramvai şi a fost izbit în lateral de un autoturism Audi care iesea din parcarea Carrefour. Două dintre victime, ambele aflate pe trotuar, au fost lovite în plin de maşina scăpată de sub control.

Femeia de 29 de ani şi copilul ei cu care era de mână au fost transferaţi la Iaşi, în primă instanţă, aceasta fiind şi însărcinată în acel moment, medicii temându-se să nu fi pierdut sarcina. În ciuda traumatismelor grave suferite atunci, care i-au lăsat şi în prezent sechele, femeia rămâmând cu mai multe probleme la ambele picioare, bebeluşul a fost protejat în burtică, astfel că luni s-a produs minunea.

Femeia a dat naştere unei fetiţe de 3920 de grame pe cale naturală. Potrivit medicilor, atât mama cât şi fetiţa sunt în stare bună de sănătate.

Deja ai votat!