Festivitate emoţionantă la Liceul „Alexandru cel Bun”

0

Conducerea Liceului „Alexandru cel Bun” a organizat o festivitate de absolvire pentru elevii claselor a XII-a. Chiar dacă festivitatea a fost organizată în mediul online, date fiind restricţiile impuse de pandemia de coronavirus, emoţiile au fost la fel de mari.

Elevii claselor a XII-a au realizat câte un filmuleţ, în care au surprins momente emoţionante din viaţa de licean, spunând „Prezent” la ultima strigare a catalogului. „Timp nu fi hain, să mai fim liceeni măcar o zi!”, este unul dintre mesajele desprinse din fondul muzical ales de unele clase, respectiv cântecul „Ani de liceu” interpretat de Stela Enache şi Florin Bogardo.

Profesorul Ana-Maria Loghin, directorul Liceului „Alexandru cel Bun”, a înmânat, tot virtual, Diploma de Şef de promoţie elevei Cristina Murariu, din clasa a XII a A, „pentru rezultate foarte bune la învăţătură şi purtare”.

Ana-Maria Loghin a transmis şi un mesaj de suflet, în ziua care a marcat „Ultima zi de liceu, întâia zi cu amintiri”.

Dragi absolvenți, stimați părinți, dragi colegi,

Ca în fiecare an, la sfârșitul lunii mai, sărbătorim tinerețea, sfârșitul deplin al adolescenței și începutul maturității!

Este ziua absolvirii! Este ziua pe care atât de multe generații au serbat-o în felul lor. Din păcate, ultimul sunet de clopoțel îl veți auzi doar în inima voastră! Este momentul în care vă rog să păstrați în sufletele voastre amintirile din sala de clasă!

Vă mulțumesc pentru tot ce am avut împreună, elevi, părinți și profesori, și rugăm pe Dumnezeu să vă lumineze mintea și sufletul în tot ceea ce va urma!

Și pentru că viitorul vă aparține deja, vă felicit, dragi absolvenți, și vă doresc mult succes!”, este mesajul directorului Liceului “Alexandru cel Bun”.

+13 -1
se încarcă...