spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLocal BTFestivitate emoţionantă la Liceul "Alexandru cel Bun"

Festivitate emoţionantă la Liceul „Alexandru cel Bun”

Conducerea Liceului „Alexandru cel Bun” a organizat o festivitate de absolvire pentru elevii claselor a XII-a. Chiar dacă festivitatea a fost organizată în mediul online, date fiind restricţiile impuse de pandemia de coronavirus, emoţiile au fost la fel de mari.

Elevii claselor a XII-a au realizat câte un filmuleţ, în care au surprins momente emoţionante din viaţa de licean, spunând „Prezent” la ultima strigare a catalogului. „Timp nu fi hain, să mai fim liceeni măcar o zi!”, este unul dintre mesajele desprinse din fondul muzical ales de unele clase, respectiv cântecul „Ani de liceu” interpretat de Stela Enache şi Florin Bogardo.

Profesorul Ana-Maria Loghin, directorul Liceului „Alexandru cel Bun”, a înmânat, tot virtual, Diploma de Şef de promoţie elevei Cristina Murariu, din clasa a XII a A, „pentru rezultate foarte bune la învăţătură şi purtare”.

Ana-Maria Loghin a transmis şi un mesaj de suflet, în ziua care a marcat „Ultima zi de liceu, întâia zi cu amintiri”.

Dragi absolvenți, stimați părinți, dragi colegi,

Ca în fiecare an, la sfârșitul lunii mai, sărbătorim tinerețea, sfârșitul deplin al adolescenței și începutul maturității!

Este ziua absolvirii! Este ziua pe care atât de multe generații au serbat-o în felul lor. Din păcate, ultimul sunet de clopoțel îl veți auzi doar în inima voastră! Este momentul în care vă rog să păstrați în sufletele voastre amintirile din sala de clasă!

Vă mulțumesc pentru tot ce am avut împreună, elevi, părinți și profesori, și rugăm pe Dumnezeu să vă lumineze mintea și sufletul în tot ceea ce va urma!

Și pentru că viitorul vă aparține deja, vă felicit, dragi absolvenți, și vă doresc mult succes!”, este mesajul directorului Liceului “Alexandru cel Bun”.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
17.7 ° C
17.7 °
17.6 °
55 %
2.4kmh
61 %
mie
18 °
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...