Trei fraţi orfani au primit în dar o casă nouă (video)

0

Trei fraţi orfani din Dumbrăviţa – Ibăneşti au primit cel la frumos cadou de Ziua Copilului. În doar 35 de zile, cu multă dorinţă de a le schimba viaţa în bine şi cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani a reuşit să le construiască o casă nouă.

Astăzi, 1 iunie, Daniel Câşlariu a ajuns la Dumbrăviţa şi le-a mai dus fraţilor mai mici câte un cadou. Ionuţ, fratele mai mare, care a devenit capul familiei, după decesul părinţilor şi bunicului, a mulţumit tuturor celor care au făcut acest vis posibil. El are grijă de cei doi fraţi mai mici şi de bunica imobilizată la pat.

Ionuţ va dormi în sufragerie. Bunica va avea camera ei, o altă cameră fiind pentru frăţiorii mai mici. Baia cu toate dotările necesare, bucătăria amenajată tot în sufragerie, camera centralei, fosa septică, fântână cu hidrofor – într-un cuvânt o casă nouă, un cadou la care cei trei fraţi nici nu îndrăzneau să viseze. Până acum, cei trei fraţi şi bunica au locuit într-o casă bătrânească. Ionuţ munceşte prin sat cu ziua pentru a asigura cele necesare traiului zilnic.

Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să împlinim unul dintre cele mai mari visuri ale unor copii care își pierduseră speranța. În doar 35 de zile Asociatia <GRUP CIVIC> Botoşani a reuşit să ridice o căsuţă de la zero pentru cei trei frățiori loviți de soartă. Mulțumim frumos tuturor celor care au contribuit din puţinul lor”, a declarat Daniel Câşlariu.

Cei care doresc să sprijine demersurile Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani au la dispoziţie conturile:  RO03BTRLRONCRT0530156401, RO50BTRLEURCRT0530156401, Codul Swift BTRLRO22.

+32 -1
se încarcă...