Puhoi de locuri de muncă disponibile prin AJOFM

0

Economia locală pare să-și revină rapid după restricțiile impuse de pandemia de Covid-19. Dovadă stă numărul locurilor de muncă disponibile pentru botoşăneni, care creşte de la o săptămână la alta.

În această săptămână 909 slujbe au fost scoase spre a fi ocupate de către angajatori prin intermediul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM). Se caută ingineri specializaţi aproape în toate domeniile: construcţii, metalurgie, electrotehnică, mecanică, auto (pentru eliberare ITP), confecţii, de sistem etc. De asemenea se caută şi economişti, translatori, biochimişti, specialiști în recrutarea forței de muncă sau în marketing.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de agenţi de vânzări, bucătari, chelneri, barmani, brutari, patiseri, pizzari sau agenţi de pază.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

+20 -4
se încarcă...