Un șofer băut a lovit cu mașina o femeie și a fugit de la locul accidentului

0

O femeie în vârstă de 42 de ani a fost rănită luni (n.r. – 1 iunie a.c.), după ce a fost lovită de o mașină condusă de un șofer băut, care a dat bir cu fugiții. Prins de polițiști la scurt timp, șoferul s-a ales cu un dosar penal urmând să fie cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni.

Accidentul a avut loc pe strada Războieni din municipiul Dorohoi, în timp ce femeia traversa strada pe marcajul pietonal. După ce a acroșat-o cu autoturismul, șoferul, un dorohoian în vârstă de 49 de ani, a părăsit locul accidentului de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. În urma unui apel pe 112, cazul a ajuns în atenția polițiștilor, care au reușit să-l identifice în scurt timp pe șoferul fugar, acesta fiind condus ulterior la sediul poliției pentru cercetări.

În urma verificării cu etilotestul, rezultatul a indicat o îmbibație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prin urmare, dorohoianul a fost pus sub urmărire penală, urmând să fie cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului.

+10 -1
se încarcă...